Hoppa litt


Alla effekter xD

Hahah jag och Hedda provade alla effekter xD


El ridpass

Red Sunshine idag. Har inte ridit henne förut så det va ju kul! Det gick inte jättebra idag, men inte jättedåligt heller, så man kan väl säga att det gick helt okej. Hon var lite seg i skritten och jävligt pigg i galoppen. Men hon var duktig.

Har tyvärr ingen bild på oss eller på henne över huvud taget :/



Min Moa!

Sitter och väntar på bussen, så jag tänkte att jag kan väl passa på att slänga in ett inlägg!

Ska till stallet nu. Ska bli superkul och ännu roligare är att jag ska få träffa min Moa! Right bitches, MIN! Hah nä, men jag har verkligen saknat henne! Vi har alltid så jävla roligt tsm!
Puss och Kram från Emma som är på världens bästa humör!
|
Moisen min v


#trueshit

 

Bra träning

Hemma från träningen nu. Ska precis lägga mig. I början av träningen gick det lite segt och så men sen blev det bättre. Mot slutet gick det riktigt bra!

Imorn blir det skola och stallet. Ska bli riktigt kul och jag är supertaggad! Har verkligen saknat det!

 


Noo skola

Då vare måndag och skola igen. Lovet har bara flugit förbi. Det går fort när man har roligt! ;)
Sov inte alls bra inatt. Kunde inte somna på kvällen, och sen vaknade jag en halvtimme innan alarmet ringde. Så totalt sov jag väl 5 och en halv timme. God. Jag får väl sova lite när jag kommer hem från skolan så jag orkar träna ;)

 


Det går uppåt :D

 


Give me!


Å jag som trodde det var vår

Godmorgon! Har precis, eller precis och precis för en halvtimme sen, vaknat till det härliga vårvädret vi har här!
Idag ska jag bara plugga, all day long. Inte alls kul. Och något annat som inte är speciellt kul är att skolan börjar imorn igen :/.
Have a nice day, bye ;)
 
 

Lite bilder från vår sleep over igår

Bara lite elektriskt hår :P
 
 

I'm so sorry SIlje, hade inga bilder på dig :/
 

Chillat lite

Förlåt för sämst update idag, ska skärpa mig. Idag är en sånhär dag när jag inte har något att skriva om. Har bara varit hemma och chillat lixom.

Hade en super kväll hos Natta igår, tack! Vi hade supermysigt.

 


Sleep over hos Natta nu

 


Trött, trött och trött

Ja som ni antagligen redan förstått, så är jag trött. Sov inte så mycket inatt, kunde inte. Vet inte varför.
Idag ska jag väl bara plugga. Ända planerna fram till halv 5. Då åker jag hem till Natta och har en liten sleepover me Jennie, Silje och Liv. Mys på det!
 
 

Snabb info ang designen

Har ju fixat en ny design, men ville bara meddela att jag inte är helt klar och att jag har problem med att fixa vissa rosa detaljer. T ex de små hjärtanen osv. Ska försöka fixa koderna till dom och annars... blir det inte så snyggt. Har heller inte fixat en profilbild eller info-text än. Ska fixa till det sista imorn tänkte jag, godnatt!
 
Snygging där ;D
 

My precious

Har vart och köpt ett nytt objektiv. Det blev ett 55-200mm. Kan lägga upp lite bilder jag tog med det sen/imorn.


Bilderna från igår

 

Bjuder lite ;)
 


 
Hoppas ni orkar titta på alla ;D
 


Nyduschad och klar

Imorn drar jag till stan med morfar för att titta på nytt objektiv till kameran. Funny funny. Hoppas jag hittar något bra.
Sen så blir det träffa Ebba idag igen! Så kul att vi har planerat att göra något, eftersom senast vi sågs ordentligt var typ förra sommaren, asså 2011. I tvåan, trean var vi typ allra bästa kompisar, haha.

Imorn laddar jag även upp bilderna vi tog idag, det kommer ta lååång tid, eftersom det är en hel del bilder! ;-)

Goodnight, sleep tight

 


Snabbis

På väg till träningen nu, så det blir bara ett litet snabbinlägg.

Kladdkakan vi bakade failade totalt. Vi gjorde dubbelsats, för att den skulle bli extra tjock, men istället blev den smal och ojämn, och sen sprack den. Så vi åt den. Eller ja, typ en fjärdedel.
Efter baket så kom Ebba, som jag typ inte har träffat på flera år. Vi gick ner till hamnen och fotade, jag Ebba och Linnea. Jag "modellade" och fotade en del till deras blogg. Laddar upp bilderna sen!

Nu början träningen så jag måste gå, Bye!

 


Trötter som är sjukligt sugen på att fota

Godmorgon!
Vaknade betydligt tidigare idag, halv 8. Städaren skulle komma vid 8 :/. Så nu sitter jag här och flyttar mig när hon kommer in i det rummet jag befinner mig i. Jobbigt jobbigt.. Nä så lat jag är.
Planerna för dagen är väl att gå till Linnea vid halv 11. Vi hade tänkt att baka lite till någon cup Joel ska ha i helgen. Det är vi det, cafeteriamänniskorna! Sen så ska vi nog gå ut och fota lite, så förbered er på bilder! ;)
 
 

Vart och ridit

Kommit hem från stallet nu. Vart och ridit. Det gick superbra! Vi tränade markarbete och Rufus va jätteduktig! Älskade lilla ponnyn! Först lite travbommar, långa och korta steg. Han hade svårast för de långa. Sen så körde vi lite galoppbommar oxå. Det tyckte han va jättekul och skuttade över bommarna. Även där gjorde vi fler korta steg emellan och få långa. Vanligtvis tog han sju steg emellan, men vi övade på att få in åtta och sex. Även där hade han svårast för att ta de långa stegen, då för att han är så liten!


Sovmorgon

Tog sovmorgon idag. Gud så skönt det var. Vaknade först nu.
Planerna för dagen är ganska så slappa. Åka till The horse och kolla på ny säkerhetsväst, sedan åka till stallet och chilla där lite. Rider halv 6. Visserligen så ska jag ju plugga lite nu innan men vi säger att det är en slappdag.... ;)
 

 ~ Sommaren 2012 ~


Bilder från nyckelviken






Inte jätteproffsiga bilder idag, men det var iallafall något! ;)
 

Nyckelviken

Är i nyckelviken med Liam! Det är jättekul och speciellt när han ska prata med djuren. "Hejhej!" Haha så gullig! Uppdaterar mer sen och slänger in lite bilder härifrån!