Hej idag har jag varit i skolan Hejdå

Nä nu har jag inget intressant att blogga om igen. Tog upp mobilen på rasten o ba "vafan ska jag skriva?" Kommentera vad ni vill läsa om för jag har ingen aning om vad jag ska skriva.


Ridit finaste ponnyn med bästaste cheyen

Red ju Ruffe idag igen med Moa. Jossan är sjuk så hon kom inte, krya på dig Jossan!
Btw ridningen gick inte jättebra idag. Han va okoncentrerad och tittig, ville göra som de andra hästarna. Å han galopperar, JAG VILL GALOPPERA! Å hon gör sådär, JAG VILL GÖRA SÅDÄR! Inte alls samarbetsvillig alltså. Ville gå innanför spåret mot mitten hela tiden.
Nepp! Det var alltså inget bra pass idag.


Bella och Silje visar upp sin vighet


Ridningen idag

Gick jättebra! Först red vi ut, jag, Jossan och Lovisa. Alla hästarna va lite busiga. Sen så red vi på utebanan och det gick inte jättebra till en början men sen så gick det bättre! Han var väldigt pigg och ivrig i början och jag lyckades inte lugna honom så jag sa till Yvonne att han kändes väldigt het. Hon är så gullig så hon gav mig som en liten "lektion", typ lägg en volt, fatta galopp, sakta av, gå in på en volt runt mig.. osv... Jättesnällt! Tack så mycket Yvonne!


Ridit fina ponnyn


Till stalleet nu och rida fina Ruffe-Puffe


Bada lite cozy


Sjukling häär

Ja då har man blivit förkyld. Nu börjar jag bli lite piggare men imorse kände jag mig jättehängig, täppt och hade knappt nån röst. Nu är nästan allt borta, förutom att jag fortfarande känner mig lite trött och hängig, och har lite ont i halsen.
Hoppas det går över helt tills ikväll då vi ska på middag hos SMILLA!


Jag är med Smilla


Den är gammal men den är BRA

 

Naj nu får ni hjälpa mig

Jag känner att min blogg inte är sådär jätteintressant att läsa. Dels gör designen ett viktigt intryck, men framförallt är det man skriver det viktigaste. Jag känner att jag inte har så mycket intressant att skriva om, så nu får ni hjälpa mig! Vad vill ni läsa om? Kommentera gärna vad ni tycker!


Hej alla Emmas läsare! <3

Hooola nu står jag här i kön bredvid Emma hon ska köpa nått att äta o jag e bara bäst här bredvid!!!

Puss o Kram skumbanan


Sorry för seg bloggning idag...

men det är såhär att jag faktiskt har skrivit två inlägg och ett skrev min kompis men båda har vägrat att publicerats... hmmm. Ska försöka fixa det nu.
Nu vet ni det ;)
 

TÄVLING

Jag är med och tävlar om detta GRYMT fina tävlingsset (schabrak och huva) från Kyro Riding Gear! Tävlingen finns på nellieberntsson.se och länk till själva tävlingen finns HÄR

 


Kall chey påväg hem från stallet

Brrr jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag red. Det var så SJUKT kallt! -9° :S I början var det kallt men ändå okej. Sen så började mina fingrar bli kallare och kallare och tillslut domnade dom bort helt. Så obehagligt! Jag red inte så länge, bara 35 minuter, men jag kunde inte längre för jag frös så mycket om fingrarna. När jag kom in och tog av vantarna var mina fingrar helt BLÅA! Ett finger hade svullnat. Oj Gud dom var helt stela så jag kunde inte tränsa av eller nånting.

Nu sitter jag här i bilen påväg hem, och kan knappt skriva för jag är fortfarande så kall!


Spruta å fy!

Är det nåt jag verkligen HATAR förutom ormar så är det sprutor. Det är hemskt! Visserligen slipper man med säkerhet alla dessa sjukdomar men ändå! Sprutor ÄR obehagliga!
Usch och fy nu tänker jag krypa upp framför TV:n med nån bra film.
Tack och hej!
 
Kom tillbaka till mig Hedda <3


Måndaag

 


Goodnight people

Duscha, laga mat och titta på film är vad jag gjorde när jag kom hem från stallet. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Hunger Games ;-) 
Goodnight people
 

Uteritt med fina Ruffe-Puffe


Emma (lite Hedda) övar fristående ;-)

Haha jag och Hedda skulle köra friståendet men failade lite :'D

 


Sleepover

Nu är Hedda här och vi ska bara mysa och titta på film och äta godis hela kvällen.
See yah

 


Fina vi är :'D


GRATTIS NOOMI!

Grattis finaste Noomi idag är det din dag och det är inte bara en födelsedag utan idag blir du en fjortizz! Hoppas du får en underbar dag nu och jag önskar dig ett STORT grattis och ger dig 1000000 kramar och pussar! :-* :-* <333


Kusin vitamin

Vi ska vara barnvakt åt lilla Liam idag. Han kommer nog snart :D. Han ska sova över här och vi ska ha såå mysigt!


;)


Jobbar matte med fina Nathalie


Nu är den min!


Såhär kul har vi i skolan

 


Tilda har blivit galen

Haha hon har sprungit runt fram och tillbaka i typ en timme!


Väska, Björn Borg

Är inte denna väskan sjukt snygg? Asså jag dör är helt kär! Synd är att Liv gillar den oxå så vi får se vem som köper den först. Om jag har råd såklart, tror inte jag har det :/. Haha jag kan ju fjäska lite för pappa och skotta och hjälpa till jättemycket så jag får råd ;). Men då har säkert redan Liv köpt den :/. Får se hur det blir, men man kan ju alltid hoppas!

Btw ska på träning snart, hoppas det går bra :)


Buspållen

Ridpasset idag gick jättebra! Jag red som sagt med min underbara Moa och fina Jossan! Rufus va mycket piggare och busigare idag än i söndags. Han la in flera bocksprång under galoppen, haha min pålle. Jag övade extra på att styra med skänklarna och lägga volter, något jag inte är jättebra på. Men annars gick det som sagt bra! Vi hade jättekul och höll på att garva ihjäl oss varje gång nån höll på att ramla av sin lilla buspålle.

Jag och Jossan. Fotograf: Moa. Det va lite mörkt så det var nog svårt att fota men här är den bästa ;)



Mot stallet och rida Ruffe-Puffe


Godnatt

Träningen gick jättebra idag. Nu äre bara sova som gäller. Sov inte alls bra i natt so I'm really tired now ;-).

Imorn ska jag träffa min Moa <3. Vi ska till stallet och rida. Tror Jossan ska med oxå! Så det ska bli najjs. Jag ska rida min Rufus <3.


Saknade... <3

Är ni som fan Smilla, Moa och Mira! Ni är dom bästa jag har och jag saknar er såhäääääär mkt!!
 
 
Saknar er <3
 


My gash

Vad jag är dålig på att blogga. Det går inte. Jag bestämmer mig för att blogga igen, o så går det nån dag och så e jag borta i typ en månad igen.
Vad har jag för ursäkt denna gång då? Ehm jo jag hade inte tid för jag åt? Nä. Det är bara att inse att jag inte är nån bloggare. Denna gången kommer jag iallafall inte med "Men nu ska jag faktiskt börja..." för jag vet att jag inte kommer göra det.

Btw nu lyssnar jag på musik och har lite party forever alone sådär. Haha see yah!

Haha han ser vettskrämd ut stackarn



Mira is here!

Yippi! Nu äntligen är Mira här! Så himla skojigt! Jag har längtat såhäääär mycket! Hon bor i Malmköping och nu ska hon va här i typ en halv vecka! Här hos mig! Så kul!

Planerna för veckan då:
Ons - fre: Grönt kort kurs ;)
Tor kväll: Lilla julafton hos morfar :)
Lör: Pappa har bokat nån ishockey i Globen.
Sön: Mira åker hem :(

Grönt kort kursen blir nog roligast tror jag, förutom att vi måste plugga plugga pluggaaaa.

Haha men det kanske inte blir så jättebra update den här veckan eftersom Mira är här och jag vill inte vara en osocial mobilnörd ;)

Haha nä men godnatt!


GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år!
Hade filmat världens fyrverkeri men smidig som jag är så missade jag att trycka på filma knappen så det blev inget :/