Slappdag

Yapp. Slappdag idag igen. Har typ inte gjort nånting alls. Spelat lite spel med Joel, tittat på film, ätit godis,... Haha nä men jag har fortfarande ont i huvudet :(. Fast nu är det lite värre än igår tillomed. Aja. Inget jag kan göra, förutom att ta en tablett och sova. Hoppas det gått över tills imorn.
Good night and dream on ;)


Filmkväll

Yupp yupp. Ikväll hade vi en riktig filmkväll, jag pappa och Joel. Vi började ganska tidigt med Stardust. BIG like. Rekommenderas verkligen ;). Sen så gick Happy Feat på tv. Det va så längesen jag såg den och den är så himla gullig, så jag passade på nu när jag ändå hade chansen! Sen så spelade vi lite spel, Jägerso. Efter ett tag började ytterligare en bra film på tv, I rymden finns inga känslor.

Den slutade ungefär nu, och då blire sooovaa! Haha nä men jag är jättetrött. Har lite ont i huvudet oxå så bäst jag går och lägger mig nu.


Kurserna blev inställda....

I julklapp fick jag som ett litet ridläger på två dagar nu i jul. Mer som en kurs egentligen men ändå. Två ridpass och ett teoripass per dag. Sen så skulle jag oxå på grönt kort kurs nu efter nyår med en kompis, där även ridning inkluderade. Men nu är det såhär att i tisdags så rasade taket på vårat ridhus pga snön. Extremt B. Så alla ridkurser och sånt har blivit inställda. Själva teoridelen av gröna kort kursen blir av ändå, för stallet är helt och det har inspekterats, men sjukt tråkigt att vi missar ridningen.
Tilbaka till krashen. Ingen va i ridhuset när taket rasade, men ett ridpass hade precis avslutat och ridverksamhetschefen och hennes dotter var precis påväg in i ridhuset. Dom skulle bara sadla när som hörde braken. Hade någon varit i ridhuset hade det defenetivt skett dödsfall.
 
Nu är det oxå såhär att några dagar innan detta skedde så hade ridverksamheten kontaktat kommunen ang detta. Dom lovade att skicka några att skotta taken och det gjorde dom. Grejen är att dom skottade inte klart hela taken. Ingenting av ridhuset. Varför kan man inte skotta klart hela taken när man ändå håller på? Det är väl kanske lite smartare, så slipper husen rasa pga att det är för mycket snö, när man ändå har skickat några att skotta?
 
Yupp. där har ni min åsikt om det hela. Men det var ju iallafall tur att ingen blev skadad.
 
Om ni vill läsa hela annonsen om vad som hända kan ni hitta det HÄR.
 
Ridhuset som det ser ut nu
 

 

Chillin in tha spabad

 

Bortbjudna nu igen ;)

Har vart och sett bio nu igen. Berättelsen om Pi vart det vi såg denna gång ;). Den va bra men jag (världens mest djurälskande människa) tyckte synd om alla djuren som dog :(. Haha det e då man ska tänka, det är bara en film!

Haha nä men nu så ska vi snart iväg på middag allihop till Joels fotbollskomis. Dom är urgilliga allihop och vi ska bada i deras härliga jacuzzi! Ska bli så mysigt!
See u later


Jag är inte gjord för att blogga

 

Nej! Jag är verkligen inte bra på att hålla igång en blogg. Hur många har jag haft nu? 4..5 stycken? Nej som rubriken lyder "Jag är inte gjord för att blogga"

Haha nä men nu ska jag försöka komma igång igen. Haha så säger jag alltid, så kommer det två inlägg.
Men tillbaka till verkligheten. På riktigt nu. Jag ska ta bloggen på allvar. Jag ska inte bara skriva ett inlägg hit och ett inlägg dit. Jag ska försöka blogga regelbundet varje dag. FÖRSÖKA.
Sen så är det en annan sak att jag inte har så speciellt mycket intressant att blogga om, men jag kommer på nåt ;-).

Sen så ska jag försöka fixa en ny design inom kort ;-).

Jag och en kompis i somras. Saknar <3

 

 


Friståendeträning nuu


Ny design

Nu håller jag på att fixa en ny design och header igen, men det går inte så bra.. lyckas inte ändra headern... Förstår inte riktigt denna men jag ska försöka.. Och annars får jag ta en annan :/
 
 

Snökaos

Yupp. Det vart verkligen snöstorm förut. Tur att det lunganat sig lite nu iaf. Träningen är inställd. Skolan slutade tidigare.
Nä men vi fick sluta vid 12 för att typ ingen skulle komma hem. Jag lyckades fixa skjuts med mamma och Bella följde med. Nu sitter jag här och ska plugga igen. Tråk. Svenska står på listan. Ska skriva nån jämförelse-text text mellan två litteraturer.

 
Saknar sommaren <3
 
 

Skritt-pass

Skrittade typ hela ridpasset idag. Vi övade in programmet inför juluppvisningen sakta men säkert. Efter körde vi iallafall programmet i samtliga gångarter :D
Det jobbigaste var nog att det vart strömavbrott i hela stallet mitt i ridpasset. Tur att det finns nödbelysning ;-)


Stallet nästa

Är påväg till stallet nu. Ska bli såå kul det va typ såhäääääär längesen jag red! Känns det som iaf...

 


Big dislike

Mattelektion nu. Gillar verkligen inte matte. Big dislike. Men tur att man har världens bästa mattelärare då ;-)
 

 


Breaking Dawn

Då har man sett Breaking Dawn! Den va superbra men lite konstigt slut..
Nu blire skynda skynda till träningen ;-)

 


Måndag

Nu är det måndag och skola. Tråk. Senare idag ska jag och en kompis gå på Breaking Dawn, eller försöka iaf. Dom har ju satt 15-års gräns så vi kanske inte kommer in men man får ju hoppas! ;-)
 

TÄVLING

Jag är med och tävlar om en Xlash och en värdecheck att använda på Xbeauty.se. Tävlingen hittar du HÄR!
 
 

Baka baka liten kaka

Julbakar lite med mamma nu. Lussebullar står på kartan. Haha degen är ju klart godast ;-)

 


Bildbomd Stockholm Horse Show

Här kommer världens bildbomb från tävlingarna igår! Hoppas ni orkar titta på alla haha ;-)
 
 
 

Volkswagen Cup

Är på Stockholm Horse Show nu. Superkul! Vid tre såg vi typ en show. Nu är det mest tävlingar men SJUKT kul ändå!
Nyss va det "Volkswagen Cup". Segern togs av Henrik von Eckerman.
 
Det är inte han på filmen utan nån utlänsk!