Ett litet inlägg

Är jättetrött nu. Kände att jag bara behövde slänga ihop ett snabbt litet inlägg innan jag somnar ;-)

Var och red idag med Moa och Jossan. Hade rent sagt skitkul och garvade så vi dog. I början. Mot slutet blev jag bara stressad, satt av Rufus 10 minuter innan mamma skulle hämta mig, och då skulle jag mocka, putsa träns och sadelgjord, borsta av hans ben, kratsa hovar och byta om. Gissa om det gick bra? Sprang runt i stallet som en vilsen höna och stackars Moa försökte lugna ner mig. Hon hjälpte mig med att putsa utrustningen och jag är jättetacksam för det! Sen bytte jag om på typ 2 minuter, har aldrig varit så snabb i hela mitt liv. Kvart i åtta (en kvart efter mamma kom sprang jag till bilen och vi kunde åka hem.

Tack Jossan och Moa för en super eftermiddag i stallet!
Och tack Mois för att du hjälpte mig när jag va så stressad, du hade ju lika bråttom själv. 


Liv är cool!

Hej! Liv är den coolaste människan jag känner!


Ridningen idag

Gick väl helt okej att rida idag. Det gick inte riktigt som jag tänkt mig men inte jättedåligt heller. Fick ner han i form nåt varv och han gick för skänkelvikningen några gånger men inte mer än så. Får hoppas på att det går bättre på tisdag.

Godnatt!
I'm in löve


Jag älskar dig <3


Yesterday

Fick klippa lite mitt i då den första halvan stängde av sig.
Ska försöka få pappa till att filma när jag rider, får se hur det går ;)

Jag har en fråga till er, tycker ni att jag ska videoblogga oftare?


Tävling - U N B E A T E N - Huvtröja Kingsland

Nu kan ni vinna en SUPERSNYGG huvtröja från Kingsland värde 859kr! Tävlingen hittar ni HÄR och genom att klicka på bilden nedan! ;)
 
Nu får man bara hoppas på det bästa! :D
 


Home från Liam, tell u tomorrow ;)


Varning för tävlingar ;D

Jag vill bara varna för att jag kommer delta i en del tävlingar som kommer komma upp här på bloggen lite då och då! Alla har ju så himla fina priser ;-)


Duktig Marica


My Krave - veckans blogg

Nu har My Krave nåt kul på sin blogg, nämligen en "veckans blogg". Om jag förstått det rätt så går du in på hennes blogg, länk HÄR, och kommenterar att du vill vara med, så kan du synas på hennes blogg! Jättekul! :D
 
 
 

Ge mig!

Tröja: ?
Jeans: Blue Angel Jeans
Skor: UGG Australia


Hola


Då ska vi blogga lite igen då!

Haha det är verkligen så! Jag slutar blogga i en vecka och sen kommer jag inte tillbaka. Jag tänkte att jag bloggar inte i Falun, utan tar det på lördagen. Såklart blev det inte så.

Var på återbesök på sjukhuset igår. Fick äntligen ta av gipset, men får inte träna på några dagar. Har fortfarande ont i handleden, så jag kan inte belasta den :/.


Happy valentines day!


Here we come!


I´ve just been chillin'

Har inte gjort så mycket idag. Chillat lite, fotat, fick världens fotokick, så kul! Annars har jag bara pluggat mer matte, inte så kul, och packat lite inför imorn, då blire FALUN med skolan! Ska bli GRYMT ;D!
Imorse tittade jag och Noomi på ett till avsnitt av TVD, så sjukt bra! Kan se det 100 gånger om och om igen utan att tröttna ;O
 
Ska nog packa det sista och göra lite mer matte nu innan Falun imorn ;)
 
 
 


Bildbomb katter

Nu har jag fotat katterna lite, och även grannens katt är med på nån bild ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt gott folk

Ska gå och lägga oss nu. Supertrötta är vi. Tittade på mello förut, ganska dåliga låtar allihop om jag ska vara ärlig. Sen så kollade vi på världens bästa serie, The Vampire Diaries, GRYMT.
Goodnight, sleep well


Duschat lite grann ;P


Plugga plugga blogga ;P

Ja vad gör man när man inte kan träna, rida eller nåntin annat? Jo pluggar. Ofcourse hade jag hellre gjort något annat men jag ligger ju lite efter i arbetet så det måste göras. Lika bra att göra det nu.
 
Senare idag kommer goa Nommi till mig. Haha undra vad man kan göra med min arm? Nä vi kommer nog på nåt ;P. Annars får vi väl bara mysa och slappa ;D
 
Nu ska jag återgå till pluggandet, see u later guys ;P
 
Va fin sak som håller upp armen :P
 


Såhär fint skriver jag med vänster hand


HÖÖKS Presentkort 200kr

Direktlänk till tävlingen finns i bilden ;)
 

Röntga nu då

Sitter i vänterummet för att röntga nu. Tydligen ska jag ha gips i 10 dagar oavsett om det inte är nåt. Om jag skulle ha en spricka måste jag ha det längre :/. Så jobbigt jag orkar inte


Bloglovin

Nu kan ni följa varje inlägg jag publicerar genom att följa mig på Bloglovin! ;D
Följ min blogg med Bloglovin
 

Romme igår

Igår va jag i Romme med skolan och det var suuperkul! Skulle skriva ett litet inlägg men som alltid så glömde jag trycka på "publicera".
Vid lunch ringde min klasskompis och undrade om jag ville byta med henne, hon åker snowboard och jag åker skidor, som vi gjorde förra året. Jag har åkt snowboard några år tidigare så jag kan och vet hur man gör.
Efter lunchen när vi hade bytt skulle jag och en kompis åka ankarliften upp till toppen, som jag gjort typ 100 gånger förut. Hon åkte skidor och jag bräda. När vi kom upp så åkte hon av, som vi hade bestämt, och så skulle jag släppa liften och kommer på något sätt med jättemycket fart så jag kunde inte riktigt stanna, utan trillade på rumpan lite smidigt sådär. Jag gjorde illa höger sittben och handled. Två av mina underbara kompsar åkte ner och sa det till nån liftvakt eller nåt så dom kom upp med en skoter och körde ner mig till sjukstugan. "Romme-läkaren" kollade på handleden, den va inte bruten men stukad och den kan eventuellt ha en spricka.
Ungefär där slutade dagen för mig. Fick sitta i värmestugan fram till fyra, detta skedde vid två.
 
Nu sitter jag här vid datorn och försöker skriva ett inlägg med vänster hand, inte så smidigt. Väntar tills klockan slår 11 då jag har en läkartid på närakuten för att kolla upp handleden. Den ska antaglingen röntgas för att se den eventuella sprickan.