Kurserna blev inställda....

I julklapp fick jag som ett litet ridläger på två dagar nu i jul. Mer som en kurs egentligen men ändå. Två ridpass och ett teoripass per dag. Sen så skulle jag oxå på grönt kort kurs nu efter nyår med en kompis, där även ridning inkluderade. Men nu är det såhär att i tisdags så rasade taket på vårat ridhus pga snön. Extremt B. Så alla ridkurser och sånt har blivit inställda. Själva teoridelen av gröna kort kursen blir av ändå, för stallet är helt och det har inspekterats, men sjukt tråkigt att vi missar ridningen.
Tilbaka till krashen. Ingen va i ridhuset när taket rasade, men ett ridpass hade precis avslutat och ridverksamhetschefen och hennes dotter var precis påväg in i ridhuset. Dom skulle bara sadla när som hörde braken. Hade någon varit i ridhuset hade det defenetivt skett dödsfall.
 
Nu är det oxå såhär att några dagar innan detta skedde så hade ridverksamheten kontaktat kommunen ang detta. Dom lovade att skicka några att skotta taken och det gjorde dom. Grejen är att dom skottade inte klart hela taken. Ingenting av ridhuset. Varför kan man inte skotta klart hela taken när man ändå håller på? Det är väl kanske lite smartare, så slipper husen rasa pga att det är för mycket snö, när man ändå har skickat några att skotta?
 
Yupp. där har ni min åsikt om det hela. Men det var ju iallafall tur att ingen blev skadad.
 
Om ni vill läsa hela annonsen om vad som hända kan ni hitta det HÄR.
 
Ridhuset som det ser ut nu
 

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback